Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Unbalanced 1527 1528 Single Spring Mechanical Seal O Ring Pump Seal

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 1527

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Pump Seal Mechanical Seal 1524 Certificate: ISO9001
Type: 1523 Mechanical Seals Standard Or Nonstand: Standard
Style: John Crane 1527/1528 Mechanical Seal Size: 18-100mm
High Light:

1528 Single Spring Mechanical Seal

,

1527 Single Spring Mechanical Seal

,

1527 O Ring Pump Seal

Product Description

Mechanical Gear Seal Mechanical Seal 1527 John Crane Seal Single Spring Mechanical Seal O-Ring Pump Seal
 
Operations Conditions:

  1. Single Spring Mechanical Seal Perfect replacement of Eagle 1527, component mechanical seals
  2. Mechanical seal 1527 Analog to: Burgmann, AESSEAL, Anga, Vulcan 192, John Crane, Roten seal
  3. Mediums: Water, oil, acid,alkali, etc.
  4. Temperature: -20°C~180°C
  5. Pressure: ≤1.0MPa
  6. Speed: ≤ 10 m/Sec​

Materials:

  • Stationary Ring (Carbon/Alumina 99%/Alumina 99.5%/SiC/SSiC/TC)
  • Rotary Ring (Carbon/SiC/SSiC/TC)
  • Secondary Seal (NBR/EPDM/Viton/Silica Gel)
  • Spring and Metal Part (SS304/SS316)

Performance Capabilities:
 

Operational conditions:Materials
temperature-20℃to +180℃Stationary ringQ2, U2,B,
Pressure<<1.0MpaRotary ringU22,Q22
Speed<<25M/SSecondary sealP,E,N,V,Aflas
StandardDIN24960Spring and metal partsF,G,
Application: clean water, sewage water, Oiland other moderately corrosive fluids

1527 Unbalanced Mechanical Seals For FlowServe/KSB Pumps With O-Ring type Seat (Material:TC/TC/Viton)

 
  • 1527 Unbalanced Mechanical Seals For FlowServe/KSB Pumps With O-Ring type Seat (Material:TC/TC/Viton)
  • Iit is equivalent to John Crane type 1500, Vulcan type 97, Sealol type 1527.
  • Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

Unbalanced 1527 1528 Single Spring Mechanical Seal O Ring Pump Seal 0

Unbalanced 1527 1528 Single Spring Mechanical Seal O Ring Pump Seal 1Unbalanced 1527 1528 Single Spring Mechanical Seal O Ring Pump Seal 2

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so o
n

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767