Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Spring Mechanical Double Seal APV Pump Seal wear resistant

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: 92B-35MM

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Alfa Pump Seal Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: Alfa Pump Standard Or Nonstand: Standard
Product Name: Alfa Pump Seal Double Face 92B 35mm Application: Machanical Seal For Alfa Pump
High Light:

Double Seal APV Pump Seal

,

Spring Mechanical APV Pump Seal

,

35MM spring mechanical seal

Product Description

Alfa Pump Seal Double Face Mechanical Seal Type 92B 35mm for Chemical or Lkh Pump

Description:

 Operational Conditions:

  1. Structure: Single End
  2. Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  3. Speed: General Speed Mechanical Seal
  4. Temperature: Temperature Mechanical Seal
  5. Performance: Wear
  6. Standard: Enterprise Standard
  7. Model NO.: LKH+
  8. Balance: Balanced
  9. Specification: Inner Diameter: 31.7 mm, special sizes can be customized

Materials:

  • Rotary Ring: Carbon
  • Stationary Ring: Stainless Steel/SiC/TC
  • Elastomers: NBR/EPDM/Viton
  • Springs: SS304
  • Metal Parts: SS304/SS316
  • Mediums: oil, water, sewage, food and beverage.

Performance Capabilities

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
35mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC
Seat
SUS304,SUS316, SIC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

Replacement to:
 

FW LKH (ALFA-LAVAL) Spring Mechanical Seal for LKH ALF-LAVAL Pumps

Structural Features: single end, balanced, dependent direction of rotation, single spring. This component has a compact structure with good compatibility and easy installation.

Industrial Standards: specifically customized for ALF-LAVAL pumps.

Scopes of Application: mainly used in ALF-LAVAL water pumps, this seal can replace AES P07 mechanical seal.

 

Spring Mechanical Double Seal APV Pump Seal wear resistant 0

Spring Mechanical Double Seal APV Pump Seal wear resistant 1Spring Mechanical Double Seal APV Pump Seal wear resistant 2Spring Mechanical Double Seal APV Pump Seal wear resistant 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767