Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Single Spring 950 Pump Mechanical Seals O Ring Mounted

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 950

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Pump Seal Mechanical Seal Types Vulcan 95 Certificate: ISO9001
Type: Mechanical Seal 950 Standard Or Nonstand: Standard
Style: O'-Ring Mounted Mechanical Seals 950 Size: 25-100MM
High Light:

Single Spring 950 Pump Mechanical Seals

,

950 Pump Mechanical Seals

,

950 Single Spring Mechanical Seal

Product Description

Mounted Mechanical Seals 950 Pump Single-Spring Seal For Pillar 950 Seal Mechanical Seal Fpr Types Vulcan 95​
 

Operations Conditions:

  1. Temperature: -50ºC to +200ºC
  2. Pressure: ≤1MPa
  3. Speed: ≤20m/s

Materials:

  • Stationary Ring (Alumina 99%/Alumina 99.5%/SiC/SSiC/TC)
  • Rotary Ring (Carbon/SiC/SSiC/TC)
  • Secondary Seal (NBR/EPDM/Viton)
  • Spring and Punched Parts (SS304/SS316)

 
Performance Capabilities:
 

Operational conditions:Materials
temperature-50℃to +200℃Stationary ringQ2, U2,B,
Pressure<<1 MpaRotary ringU22,Q22
Speed<<20M/SSecondary sealP,E,N,V,Aflas
StandardDIN24960Spring and metal partsF,G,
Application: clean water, sewage water, Oiland other moderately corrosive fluids

Design:950,960,970 only differ inthe drive mechanism from the shaft the shaft t the rotary seal face. 950 isdrive directly from the shaft.

 
  • replace mechanical pump seals Vulcan type 95
  • John Crane R00
  • Aesseal P08 seal
  • Roten UNITEN 22 seal
  • Hecker HN 400Aseal
  • Available as standard with an anti-rotational Type 95 stationary and with either a monolithic stainless steel head or with inserted carbide faces.

Single Spring 950 Pump Mechanical Seals O Ring Mounted 0

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so o
n

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767