Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

SE 22MM ,32MM Mechanical Seals for Cartridge Mechanical Seal for GRF ST/SE/SLV/SEG Series Pumps

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: JR GLF-13 22mm 32mm

Detail Information

Style: Mechanical Seal Material: SIC SIC VITON
Size: GLF-SE-22mm 32mm Function: For Oil Pump, Water Pump
Specification: GLF-SE-22 Mechanical Seal HS Code: 848420090
Certificate: ISO9001 Type: For Grundfos Pump 22mm 32mm
Standard: Standard Temperature: -30℃ To 200℃, Dependent On The Elastomer

Product Description

Mechanical Seal For Grundfos Type 22 32MM GLF SE/SL/SV Submersible Pump Seals

Description:
  1. Structure: Single End
  2. Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  3. Speed: High Speed Mechanical Seal
  4. Temperature: General Temperature Mechanical Seal
  5. Performance: Wear
  6. Standard: Specifically Designed for Grundfos ST/SE/SLV/SEG Pumps
  7. Balance: Unbalanced
  8. Specification: Inner Diameter: 22mm and 32mm

Materials:

  • Rotary Ring Face: SiC/TC
  • Stationary Ring Face: SiC/TC
  • Elastomers: Viton/EPDM/FFKM
  • Springs: SS304/SS316
  • Metal Parts: SS304/SS316
  • Standard Material: Silicon Carbide/Silicon Carbide-Carbon/Ceramic-Viton (SIC/SIC-CAR/CER-VITON)

 

Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
22MM 32MM 
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

  • Structural Features: single end, unbalanced, independent direction of rotation, cartridge shaft seals.
  • Industrial Standards: specifically designed for Grundfos ST/SE/SLV/SEG waste water pumps
  • Scopes of Application: specifically designed for Grundfos ST/SE/SLV/SEG pumps. This product can be used for waste water, unscreened raw sewage in heavy-duty, municipal, utility and industrial applications.

 

 

SE 22MM ,32MM Mechanical Seals for Cartridge Mechanical Seal for GRF ST/SE/SLV/SEG Series Pumps 0

 

SE 22MM ,32MM Mechanical Seals for Cartridge Mechanical Seal for GRF ST/SE/SLV/SEG Series Pumps 1

SE 22MM ,32MM Mechanical Seals for Cartridge Mechanical Seal for GRF ST/SE/SLV/SEG Series Pumps 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767