Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Roten 7k Industrial Mechanical Seals Wave Spring For Water Pump

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: Type 7k

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Roten 7k Certificate: ISO9001
Type: For Roten Pump 7k Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Product Name: John Crane 80 (DF/ FP) Seal Aesseal W01 Seal Flowserve 168 Seal Latty T510 Roplan 800/ 850 Seal Sterling 280 Seal
High Light:

Roten 7k Industrial Mechanical Seals

,

Wave Spring Industrial Mechanical Seals

,

Roten 7k Wave Spring Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal Wave Spring Mechanical Shaft Seal Roten 7k For Water Pump              For John Crane 80 (DF FP) Seal

 

Operational Conditions:

  1. Repalcement of AES W01 John crane 80(DF/FP) Flowserve 168 Roplan 800 Roten 7K Sterling 280 Vulcan 1688
  2. 7K seal used for Johnson pumps and Inoxpa pumps etc. lobe food pumps
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities

Temperature
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 12bar
Speed
Up to 18 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
10mm-100mm
Brand
JR 
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • 1. it is equivalent to
  • Roten 7K/Uniten 7K mechanical seal
  • John Crane 80 (DF/ FP) seal
  • Aesseal W01 seal
  • Flowserve 168 seal
  • Latty T510
  • Roplan 800/ 850 seal
  • Sterling 280 seal
  • 2.Our seals can replace the original seals.
  • 3.If it is not the one you need ,you can pass us your drawing ,material,shaft size for quotation.
  • 4.Customized products and OEM is welcomed

 

Roten 7k Industrial Mechanical Seals Wave Spring For Water Pump 0

Roten 7k Industrial Mechanical Seals Wave Spring For Water Pump 1

Roten 7k Industrial Mechanical Seals Wave Spring For Water Pump 2

 

Roten 7k Industrial Mechanical Seals Wave Spring For Water Pump 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767