MG1 Mechanical Seal For Pump

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: MG1
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 100PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 10DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 10000000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Burgmann Seal 155 Mechanical Seal
Certificate: ISO9001 Type: Burgmann MG1 Seal
Standard Or Nonstand: Standard Size: 12-40MM
Product Name: Mechanical Seal MG1 Sample: Allowed
High Light:

MG1 Elastomer Bellow Seal

,

Elastomer Bellow Mechanical Seal For Pump

,

MG1 Mechanical Seal For Pump

Product Description

Elastomer Bellow Seal Burgmann MG1 MG12 MG13 Mechanical Seal For Pump

 

Operations Conditions:

 

  1. Pumps: All types of rotating equipment, such as centrifugal pumps, agitators, for most general and light chemical duties, wherever an elastomer Secondary Seal can be used.
  2. Temperature: -30°C~200°C
  3. Pressure: ≤1.2MPa
  4. Speed: ≤ 12 m/Sec
  5. Design feature: Elastomeric bellows seal design including kinds of statconary ring, complying with DIN24960 and ISO3069, combined with P60, P50, t6, t4, T9, C606, etc.

Materials:

  • Stationary Ring:Ceramic(Alumina),Silicon Carbide Reaction Bonded,Silicon Carbide Sintered Pressureless,
  • Ni-binder Tungsten Carbide Rotary Ring:Resin Impregnated Carbon Graphite(Furan),Antimony Impreg. Carbon Graphite,
  • Silicon Carbide Sintered Pressureless,Silicon Carbide Reaction Bonded Secondary Seal:Nitrile(NBR),
  • Ethylene Propylene(EPDM),Fluorocarbon Rubber(Viton) Spring and Metal Parts:Stainless Steel,Stainless Steel
  • Applications:Clean Water,Sewage Water,Oil and other moderately corrosive fluids

Performance Capabilities 

Temperature -30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure Up to 10 bar
Speed Up to 15 m/s
End play/axial float allowance ±0.1mm
Size 12mm to 75mm
Brand LM
Face Carbon, SiC, TC
Seat Ceramic, SiC, TC
Elastomer NBR, EPDM, VITON etc.
Spring SS304, SS316
Metal parts SS304, SS316
Packing Detail

1.From 12mm to 20mm is packed in plastic sheets grouply and M box.


2.From 22mm to 100mm is wrapped in plastic paper individually then grouply in M box.

3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.

  • Burgmann MG series mg1S20 mg1 mg12 mg13 mechanical seal for pump
  • Burgmann MG13 Mechanical Pump Shaft Seal for Chemical Pump
  • Burgmann MG1 seal / MG12 seal /MG13 seal/MGS20 seal & G60 stationary
  • Aesseal B02/B012/B013 seal
  • Flowserve Pac-Seal 190 / Pac-Seal 192/ Pac-Seal 193
  • Hecker HN 410SU / Hecker HN 410KU / Hecker HN 410NU
  • Roten L3 / Roten L3k / Roten L3

 

MG1 Mechanical Seal For Pump 0

 

MG1 Mechanical Seal For Pump 1MG1 Mechanical Seal For Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767