Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

JR 94-35MM Water Pump Mechanical Seal VULCAN TYPE 94 Double Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: 94

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Alf Pump Seal Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: Alf Pump Standard Or Nonstand: Standard
Product Name: Alf Pump Seal Double Face 94 Application: Machanical Seal For Alf Pump
High Light:

35MM Water Pump Mechanical Seal

,

JR Water Pump Mechanical Seal

,

35MM Double Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seals to Suit G.E.A.Tuchenhagen Pumps.VULCAN TYPE 94 B94
AES P09
 

Description:

 

Operational Conditions:

  1. Temperature: -20ºC to +180ºC
  2. Pressure: ≤1.2MPa
  3. Speed: ≤10m/s

1. Materials:

  • Stationary Ring: Steel, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 2. Size: 35MM
 

Performance Capabilities:

 

Temperature
-20℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 25 bar
Speed
Up to 20 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12mm-40mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC
Seat
SUS304,SUS316, SIC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

  • Alf Pump Seal Mechanical Seals Type 94
  • Mechanical Seal for chemical or LKH pump

 

Replacement to:

Aesseal P09 seal

CM 1,1A,1B,1C et 1D;GM 1,1A,2,2A;EM 1C,EM 1D
FM OS,0,1,1A,1AE,2,2A,3,3A,4 et 4A
MR166A,166B,166E
ME155AE,GM1,GM1A,GM2,GM2A,MA166E
MR 185,185A,200 et 200A
Tri-Flo(Tri-Clover) Series CL
LHK 10,15,20,25,35,40,45,50 et 60
LHK series pump with a flushed seal chamber
LHK series pump with a flushed seal chamber -S
LHK series pump with a flushed seal chamber and Double seals
LKHI,LKHP,LKHSP,LKH 100 series multi-stage
LHK 70&80
ALC-pompen voorzien van type F-dichtingen,No:31460-3500
Tri-Clover C-series
Tri-Clover "Centrifugal 200"
Rotor LKPL,NMOG and SRU series ,OEM "R90 Seals"
Alf LKR-Series agitators
Alf ALC-Series pumps
Alf IMO pumps

JR 94-35MM Water Pump Mechanical Seal VULCAN TYPE 94 Double Mechanical Seal 0

JR 94-35MM Water Pump Mechanical Seal VULCAN TYPE 94 Double Mechanical Seal 1JR 94-35MM Water Pump Mechanical Seal VULCAN TYPE 94 Double Mechanical Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so o
n

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767