Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

HS Code 848420090 1.5" APV Pump Seal Centrifugal Pump Seal

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: 260

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: APV Pump Seal Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: APV Pump Standard: Standard
Size: 1" 1.5" Name: 260 Water Pump Seal
High Light:

1.5" APV Pump Seal

,

848420090 APV Pump Seal

,

848420090 Centrifugal Pump Seal

Product Description

Mechanical Seal Suit APV Pump 1" 1.5" Pump Seal For APV Puma Centrifugal Pump Seal
 

Operational Conditions:

  1. Temperature: -20ºC to +180ºC
  2. Pressure: ≤2.5MPa
  3. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. the material for Stationary seat is Stainless steel and Carbon in the rotary face.

Performance Capabilities:

 

Size
1" 1.5"
Brand
JR
Face
SiC, TC
Seat
SIC TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

  • APV Pump Mechanical Seals Type 260-1Inch,1.5Inch
  • 260-001 is equivalent to AES BP06
  • 260-001 is equivalent to AES P06 and used for APV PUMA pumps.
  • We have mechanical seals for complete rang of APV pumps.

HS Code 848420090 1.5" APV Pump Seal Centrifugal Pump Seal 0

 

HS Code 848420090 1.5" APV Pump Seal Centrifugal Pump Seal 1HS Code 848420090 1.5" APV Pump Seal Centrifugal Pump Seal 2

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767