EA560D Eagle Burgmann Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 560D
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 100PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 10DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 10000000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Burgmann Seal EA560D Double Face Mechanical Seal E
Certificate: ISO9001 Type: Burgmann Seal
Standard Or Nonstand: Standard Style: Mechanical Seal
Size: 14-50MM Product Name: Water Pump 560 Mechanical Seals Shaft Seals Rubber Bellow Mixer Seals
High Light:

EA560D Eagle Burgmann Seal

,

Double Face Eagle Burgmann Seal

,

Eagle Burgmann Double Mechanical Seal

Product Description

Burgmann Seal EA560D Double Face Mechanical Seal EAN For Ebara DML Pump

 

 Operational Conditions:

  1. Double Face mechanical seal 560D eagle burgmann seal for Auto cooling water pumps
  2. Temperature: -20ºC to +180ºC
  3. Pressure: ≤1.0MPa
  4. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC
  • Rotary Ring: Silicon Carbide, TC
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Performance Capabilities

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 12 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
14mm to 50mm
Brand
JR
Face
Carbon,Sic,TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Bellow
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304,SS316
Metal Parts
SS304,SS316
Packing
1.From 14mm to 16mm is packed in plastic sheets grouply and M box.

2.From 20mm to 50mm is wrapped in plastic paper individually then grouply in M box.

3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.

 

  • 560d Single-Spring Mechanical Seal (replacement for NOK EAGLE ED560)
  • Mechanical Seal 560D-25mm 560 to replace Eable Burgmann Seal for Water Submersible Pump
  • 1. For some of size, the D3 or D7 have 2 choices, please write the size when you order the seals, such as 560D-25
  • 2.We have standard size and big/small conical springs for tsurumi pumps
  • 2. The wholesale price for 12mm shaft size, welcome to inquiry if you need other shaft sizes.
  • ( from 8mm-12mm)
  • 3. The delivery time is 7-35 days, it's depend on your quantity of your order

 

EA560D Eagle Burgmann Seal 0

EA560D Eagle Burgmann Seal 1EA560D Eagle Burgmann Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767