Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Double Face M74D Wave Spring Mechanical Seal Water Pump Shaft Seal

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: M74D

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Eagle Burgmann M74D Double Face Mechanical Shaft Seal Certificate: ISO9001
Type: Double Face Mechanical Shaft Seal Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Product Name: Burgmann M74-D Seal
High Light:

M74D Water Pump Shaft Seal

,

M74D Wave Spring Mechanical Seal

,

Double Face Wave Spring Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seals Burgmann M74-D Double Seal Multiple Spring Seal Wave Spring Mechanical Seal

 

Operational Conditions:

  1. Pressure: 16(25)bar
  2. Temperature: -50C°~220C°
  3. Linear speed: ≤20m/s
  4. Shaft size: 18~200mm

Materials:

  • Rotary Ring: SiC/TC
  • Stationary Ring: Carbon/SiC/TC
  • Elastomers: NBR/EPDM/Viton/FFKM
  • Springs: SS304/SS316/PH17-4/HC-276
  • Metal Parts: 410S/SS304/SS316/SS316L/Hastelloy

Performance Capabilities

Double spring mechanical seal M74Deagle burgmann
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40°C to 200°C, dependent on the elastomer
18mm to 200mm
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure: Up to 1.5Mpa
 
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
O-ring:NBR,EPDM,VIT, Aflas, FEP, Kalrez, Chemraz etc.
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Metal parts: SS304, SS316
  • Replacing the mechanical seal of Burgmann H74-D
  • Burgmann M74-D Seat Type:
  • Standard:TBG92
  • Alternative:TBG9,TBG4,TBG6
  • Applications:Clean water,sewage water,oil and other moderately corrosive fluids.

Double Face M74D Wave Spring Mechanical Seal Water Pump Shaft Seal 0

Double Face M74D Wave Spring Mechanical Seal Water Pump Shaft Seal 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767