Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

DIN24960 Type 24 Water Pump Shaft Seal Bellow Type Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: Made In China Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 24

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: 24 Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: John Crane 521 Seal Aesseal P03 Seal Standard Or Nonstand: Standard
Style: Burgmann To MG912/ D1-G60 Seal John Crane 521 Seal Aesseal P03 Seal Size: 10-100MM
High Light:

DIN24960 Water Pump Shaft Seal

,

Bellow Type 24 Water Pump Shaft Seal

,

DIN24960 Bellow Type Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal Type 24 560C Series Seal Burgmann Seal Water Pump Shaft Seal Bellow Type Mechanical Seal

 

Operations Conditions:

  1. Burgmann to MG912/ D1-G60 seal
  2. John Crane 521 seal
  3. Aesseal P03 seal
  4. Temperature:-30ºC to +200ºC
  5. Pressure:≤1.5bar
  6. Speed:≤15m/s

Materials:

  • 1. Sealing face: Graphite, Silicon carbide, 
  • 2. Secondary sealing: Viton ,Nbr ,Epdm
  • 3. Metal component: Stainless steel

 

Performance Capabilities:

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 1.5 MPA
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
10-100MM,0.375INCH-3INCH
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well
  • 1. it is equivalent to
  • Flowserve 240 seal
  • Latty T400 seal
  • Roplan RB03 seal
  • Roten 52/ L4K seal
  • Sealol 43 Din seal
  • Sterling 522 seal
  • 2. Our seals can replace the original seals.
  • 3.Customized products and OEM is welcomed
  • 4. We provide Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.
  • 5. Our seals are high-qualified due to we strictly follow the DIN24960, ISO3069,
  •   API628 standards.   

DIN24960 Type 24 Water Pump Shaft Seal Bellow Type Mechanical Seal 0DIN24960 Type 24 Water Pump Shaft Seal Bellow Type Mechanical Seal 1DIN24960 Type 24 Water Pump Shaft Seal Bellow Type Mechanical Seal 2DIN24960 Type 24 Water Pump Shaft Seal Bellow Type Mechanical Seal 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767