Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Carbon Face 22MM 2200/1 Mechanical Water Seal For Dairy Industries

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 2200/1 seals

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Mechanical Seal 2200/1 Seals Pump Mechanical Shaft Seal Certificate: ISO9001
Type: Mechanical Seal 2200/1 Seals Standard Or Nonstand: Standard
Style: Mechanical Seal For Sanitary Pump Size: 22MM And 1"
High Light:

2200/1 Mechanical Water Seal

,

22MM Mechanical Water Seal

,

2200/1 Water Pump Water Seal

Product Description

Mechanical Seal Pump Seal For Sanitary Pump 2200/1 Seals Pump Water Seal For Industries

 
Operations Conditions:

 

  1. mechanical seal for sanitary pump
  2. Temperature:-20ºC to +200ºC
  3. Pressure:≤2.5bar
  4. Speed:≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic/Sic/TC
  • Rotary Ring: Carbon/Sic/TC
  • Secondary Seal: NBR/EPDM/Vit
  • Spring and Metal Part: Stainless Steel

 
Performance Capabilities:
 

Temperature
-20℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 2.5MPA
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
22MM and 1"
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well
  • 2200/1 seals used for Food, Beverage And Dairy Industries
    Materials: Outboard encased rotary, carbon face
    Size: 22MM and 1"

Carbon Face 22MM 2200/1 Mechanical Water Seal For Dairy Industries 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767