Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Anti Abrasion Mechanical Seals Parts Low Porosity Carbon Graphite Seal Rings

Minimum Order Quantity : 10PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: carbon

Detail Information

Material: Carbon Graphite Ring Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: For Water Pump Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: For Pump Standard: Standard
Product Name: Mechanical Sealing Parts Stationary Ring: Carbon Graphite Ring
High Light:

Anti Abrasion Mechanical Seals Parts

,

Low Porosity Mechanical Seals Parts

,

Low Porosity Carbon Graphite Seal Rings

Product Description

Graphite Carbon Seal Rings For Pump Mechanical Seal Carbon Brushes Carbon Seals Carbon Bushes And Carbon Insets
 

Description:


slide bearing bush carbon graphite bearing ring

Advantages of graphite bearing ring :
1,high strength,high hardness
2,good heat-resistance, low porosity
3,anti-abrasion,anti-scour
4,high purity graphite

Application of graphite bearing ring :
1, photovoltaic industry
2,Precision casting industry ,coper continuous parts
3, EDM graphite
4, crucible for melting rare metals
5,machine analysis container
6, alloy industry, sintering molds

 

Performance Capabilities

 


Technical datas

Unit

M106K

M158K

M106D

M106P

Impregnated Materials
 
Furan Resin

Furan Resin

Antimony Alloy

Copper Alloy

Shour hardness

HS

≥90

≥85

≥85

85

porosity

%

1.5

1.5

2.5

3

Bulk density

g/cm2

≥1.70

≥1.75

≥2.20

≥2.48

Compressive strength

MPa

≥240

≥200

≥190

≥240

Bending strength

MPa

≥65

≥60

≥65

≥70

temperature limit
 
200

200

400

400

Anti Abrasion Mechanical Seals Parts Low Porosity Carbon Graphite Seal Rings 0

Anti Abrasion Mechanical Seals Parts Low Porosity Carbon Graphite Seal Rings 1Anti Abrasion Mechanical Seals Parts Low Porosity Carbon Graphite Seal Rings 2Anti Abrasion Mechanical Seals Parts Low Porosity Carbon Graphite Seal Rings 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767