3301 Flygt Pump Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: Flygt 90mm
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 1000PC/Month

Detail Information

Material: TC TC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Flygt Pump Mechanical Seal 90MM Certificate: ISO9001
Type: Flygt Pump Standard: Standard
Size: 90MM Name: Flygt Pump Seal 3301,5150.350,550.360
High Light:

3301 Flygt Pump Seal

,

90MM Flygt Pump Seal

,

3301 Flygt Pump Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal Aluminium Cartridge Mechanical Seal For Xylem Flygt 3301,5150.350,550.360 Pump  

 

Operational Conditions:

 

  1. Cartridge Mechanical Seal in Tungsten carbide/Tungsten carbide/Viton-Tungsten carbide/Tungsten carbide/Viton
  2. To Suit Grindex Drainage Range Dewatering Pumps. Models: Minex, Minette, Minor, Major. Or Grindex Sludge Pump Range. Models: Salvador, Senior, Sandy.
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
90MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

90mm flygt cartridge mechanical seal for flygt pump 3301,5150.350,550.360


1. Sealcon Plug in 90 is for Flygt Pump Model:3301,5150.350,550.360

2. Our seals can replace the original seals.

3.Application: seals are primarily used in the chemical sector and in water pumps.

4.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
5.OEM and Customized products is welcomed.
6. Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

Seal

Code

Size Material

Fits Flygt

Pumps/Mixers

20 20mm TC/TC-TC/TC/V 2610,2620,2630,
2640,4610 & 4620
25 25mm TC/TC-TC/TC/V 2660,4630 & 4640
35 35mm TC/TC-TC/TC/V 2670,3153,5100.210,
5100.211,5100.220 & 5100.221
45 45mm TC/TC-TC/TC/V 3171,4650,4660,5100.250,
5100.251,5100.260 & 5100.261
60 60mm TC/TC-TC/TC/V 3202,4670,4680,5100.300,
5100.310,5150.300 & 5150.310
90 90mm TC/TC-TC/TC/V 3301,5150.350 & 5150.360

 

 

3301 Flygt Pump Seal 0

3301 Flygt Pump Seal 13301 Flygt Pump Seal 2

3301 Flygt Pump Seal 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767